divendres, 26 de setembre del 2014

Les etiquetes

Què són les etiquetes? Per a què serveixen?
Les etiquetes serveixen per endreçar les entrades, classificar-les segons la temàtica. Podem posar més d'una etiqueta, separades per comes.


Com s'utilitzen?

Primer hem d'anar a la configuració del blog i fer un gadget sobre les etiquetes, així serà més ràpid després trobar-les. Un cop feta l'entrada amb el seu text, al costat hi ha una columna sobre la configuració d'entrades i cliquem a etiquetes. Ja podem escriure les paraules claus i li donem a fet, per guardar.



Google Imatges


A continuació hi ha un video amb una explicació senzilla de com es fan les etiquetes.



Enllaços:
https://support.google.com/blogger/answer/44498?hl=es
http://www.xtec.cat/~jvivanco/rss.htm

dijous, 18 de setembre del 2014

Les webquests

Edu3.catEl vídeo que veurem a continuació presenta el treball col·laboratiu d'una escola de primaria d'Esplugues de Llobregat, amb la webquest de les constel·lacions zodiacals. 




Una webquest és un model didàctic que consisteix en una investigació guiada on els recursos provenen d'Internet. Tota la informació recopilada acaba amb la creació d'una pàgina Web, amb això inciten als alumnes a investigar i augmenten la creativitat amb un fi de desenvolupar els coneixements adquirits. 


A la pàgina web "www.edu3.cat" observem diferents vídeos d'interès per a les escoles dividits en temàtiques o assignatures. Està dirigida cap als professors perquè les utilitzin com eines per l'ensenyament.

Enllaços:
http://es.wikipedia.org/wiki/WebQuest


Presentació

Hola, sóc la Paula Amaro Vargas, estudiant de primer del Grau d'Educació Infanil. 

Aquest blog està creat amb l'intenció d'aprendre una mica més de les noves tecnologies, per recollir treballs i noves idees. 


Fins Aviat Companys/es!